Kalanädalal valmistati toitu poolest tonnist kalast

30/09/2019

Tagasi

Möödunud nädalal Eesti toidu kuu raames toimunud kalanädalal valmistasid peakokad kümnes Eesti kutsekoolis koos kokanduseriala õpilastega kalaroogasid ligi 600 kilost kalast.
Kümnes kalanädalal osalevas kutsekoolis käis ühel päeval külas tippkokk, kes õpetas koolide kokanduseriala õpilastele kohalikust kalast roogasid valmistama.
Kalanädalal osalesid Kehtna Kutsehariduskeskus, Kuressaare Ametikool, Haapsalu Kutsehariduskeskus, Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse Jõhvi õppekoht, Olustvere Kutsehariduskeskus, Viljandi Kutseõppekeskus, Tartu Kutsehariduskeskus, Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Rakvere Ametikool, Tallinna Teeninduskool.

Tippkokkadest külastasid koole restorani Mimosa peakokk Juhan Heinsalu, Restorani Dominic peakokk Allar Oeselg, Monster Pizza peakokk Oleg Belousov, Snoob peakokk Aleksandr Nikoškov, Ö ja Kaks kokka peakokk Martin Meikas, Peppersacki peakokk Madis Põld, kohvik Ylicool peakokk Urpo Reinthal, Villa Wesset peakokk Mart Kukk, Markofka peakokk Inga Paenurm ning Vabariigi Presidendi Kantselei peakokk Taigo Lepik.
Kalanädalat korraldab Kalanduse Teabekeskus ja korraldamist rahastatakse Euroopa Liidu Merendus- ja Kalandusfondist 2014–2020.


Raadio Rapla

Tre raadio Rapla

Current track
TITLE
ARTIST

Background